Adana'da Pitbull Operasyonu: 2 Köpeğe El Kondu

Adana'da polis ekipleri, beslenmesi ve satılması yasak olan pitbull cinsi 2 köpeğe el koyarak sahibine 9 bin 560 lira para cezası kesti.

12.10.2020-12:13 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-12:04) Adana'da Pitbull Operasyonu: 2 Köpeğe El Kondu

Adana'da polis ekipleri, beslenmesi ve satılması yasak olan pitbull cinsi köpeklerle ilgili şikayet üzerine baskın düzenleyerek iki köpeğe el koydu. Polisler, köpeğin sahibine 9 bin 560 lira para cezası kesti.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, beslenmesi ve satılması yasak olan pitbull cinsi köpeklerle ilgili vatandaşlardan birçok şikayet gelmesi üzerine harekete geçti. Polis, mahallede sahipsiz olarak dolaşan ve çevredeki vatandaşlara saldıran pitbull cinsi köpeğin yakalanması için çalışma yaptı. Belediyenin veteriner hekimleri ile ortak yapılan çalışma sonucu pitbull cinsi başıboş köpek yakalandı.

9 BİN 560 LİRA PARA CEZASI

Polis, Ç.B. isimli şahsın Mirzaçelebi Mahallesi'ndeki evinde pitbull cinsi köpek beslediğini tespit etti. Baskın yapan polis pitbulla el koydu. Yasaklı ırk köpeği beslediği için sahibine 9 bin 560 lira para cezası kesildi. Vatandaşlar köpeklerin herkese saldırdığını söyleyerek polislere teşekkür etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal