Adana'da Kumar Oynarken Yakalanan Kadınlar: Gün Yapıyorduk

Adana'da coronavirüs kurallarını dikkate almayan ve yasağa rağmen bazı mekanları kahvehaneye çevirerek kumar oynatan 40 kişi suçüstü yakalandı. Yakalananlar arasında bulunan kadınlar ise "Gün yapıyorduk." dedi.

04.05.2020-11:17 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-12:45)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını kapsamında ülkemizde birçok önlem alındı. Bu kapsamda iş yerleri kapatılırken, Adana'da kuralları dikkate almayan kişiler bazı mekanları kahvehaneye çevirerek kumar oynattı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri kendilerine gelen bu ihbarı değerlendirdi ve 6 ayrı adrese baskın yaptı. 3 ev, 1 çiftlik ve 2 iş yerine yapılan baskında kumar oynayan kadınlar da yakalandı. Yakalanan kadınlar polise, "Gün yapıyorduk kumar oynamıyorduk." dedi.

TOPLAMDA 100 BİNLİRADAN FAZLA CEZA KESİLDİ

Kumar oynarken yakalanan şahıslarda 6'sına kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapıldı. Şahıslara toplamda 8 bin 450 lira para cezası kesildi. Kumar oynanan kağıtlara ve pullara el konuldu. Öte yandan kumar oynayan 34 şahsa, kumar oynamaktan, sokağa çıkma kısıtlamasına ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan dolayı toplamda 101 bin 794 lira idari para cezası verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal