Adana'da Kadın Kıyafetiyle Kuyumcu Soygunculuğu Kanlı Bitti

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde kadın kıyafetleri giyerek bir kuyumcuyu soymayı deneyen hırsızlar, iş yeri sahibini vurup, altınlarla beraber kaçtı.

12.08.2020-16:33 - (Son Güncelleme: 12.08.2020-17:34)

İki soyguncunun, kadın kılığında müşteri gibi girdikleri kuyumcuda iş yeri sahibini yaralayıp, çantaya doldurdukları altınlarla kaçtığı anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Söz konusu kişilerin iş yeri sahibini yaralayarak kaçmasının ardından olay yerine yaralı işletmeci için ambulans sevk edildi.

Polisin de intikal ettiği bölgede yaralı Osman B., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp ve Cinayet büro amirliklerine bağlı ekipler, şüphelilerin ele geçirilmesi amacıyla soruşturma başlatırken, kadın kılığındaki şüphelilerin içeri girdiği anda Osman B.'ye ateş açtığı anların görüntüsü dikkat çekti.

SALDIRGANLAR ARANIYOR
Diğer taraftan, hastanede tedavisi devam eden kuyumcu sahibi Osman B.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal