Adana'da İntihar Notu Bırakan Kayıp Genç Aranıyor

Yakınlarına "Ben artık yokum." mesajı atan genç telefonunu kapattıktan sonra kayıplara karıştı. Ekipler kayıp genci arama çalışmalarına devam ediyor.

04.05.2020-11:50 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-13:11)

Adana'nın Sarıçam ilçesindeki evinden çıkan Muhammet K., gece saatlerinde yakınlarına "Ben artık yokum." mesajı gönderdi. Daha sonra telefonunu kapatan gencin yakınları polis ekiplerine olayı bildirdi. 

İhbarı değerlendiren ekipler olayla ilgili olarak çalışma başlattı. Ekipler, Muhammet K.'nın aracının plakası üzerinden inceleme başlattı. Gencin son olarak, merkez Çukurova ilçesi Dörtler Mahallesi'ndeki Seyhan Baraj Gölü üzerinde bulunan Çatalan Batı Köprüsü'ne giriş yaptığını saptadı.

Göl kıyısında arama başlatan polisler, bir süre sonra gencin arabasının çalışır vaziyette buldu. Araçta inceleme yapan polisler intihar notu buldu. Muhammet K.'nın köprüden atladığını düşünen polisler, Sualtı Grup Amirliği ekiplerinden destek istedi. Su altı polisleri 1 saatlik çalışmadan sonuç alamazken, arama çalışmaları bu sabah saatlerinde yeniden başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal