Adana'da Evi Kumarhaneye Çevirdiler!

Adana’da, sivil emniyet güçlerinin kumar oynamaya gelmiş gibi yaparak baskın gerçekleştirdiği evde, 35 kişiden 18’ine 'kumar oynamak'tan, hepsine de 'sosyal mesafe ve maske kurallarına uymamak'tan toplamda 130 bin lira ceza verildi.

28.09.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-11:08)
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği görevlileri, Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi Şehitler Bulvarı’nda yer alan bir apartman dairesinde kumar oynatıldığı ihbarı geldi. Yapılan fiziki ve teknik izlemenin akabinden Doğan G.’ye ait olduğu tespit edilen eve 23 Eylül tarihinde baskın gerçekleştirildi.

Sivil emniyet güçlerinin kumar oynamaya gelmiş gibi yaparak girdiği eve dışarıdaki emniyet güçlerinin de gelmesiyle 35 şahıs yakalandı. Bu şahısların hepsine 'fiziki mesafe ile maske kurallarına riayet etmemek'ten, 18’ine de 'kumar oynamak'tan toplamda 130 bin lira ceza verildi.

Evde gerçekleştirilen aramada emniyet güçleri, para değeri olan 150 pul, 1800 lira ve oyun kağıtlarına el konuldu.

Ev sahibi Doğan G. ile üstünden ruhsatsız tabanca çıkan Zikri E., yakalandı. Doğan G. ile ilgili ‘kumar oynanması için yer ve imkan sağlama’, Zikri E. ile ilgili de ‘ruhsatsız silah taşıma’ kabahatinden adli işlem gerçekleştiridi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal