Adana'da Coronavirüs Denetimi Yapan Memurlara Saldırı

Adana'da pazar yerinde sosyal mesafe, maske ve elle ürün seçimi denetimi yapan 5 memur, pazardaki esnaf tarafından darbedildi.

06.05.2020-14:31 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-14:47)

Coronavirüs tedbirleri kapsamında birçok önlem alınırken, bu önlemler sürekli olarak memurlar tarafından denetleniyor. Son olarak Adana'nın merkez Sarıçam ilçesi Orhangazi Mahallesi'nde kurulan semt pazarına denetime giden ekipler, sosyal mesafe, maske ve elle ürün seçimi denetimi yaptı.

Pazar yerinde uyarılarda bulunan 5 memura, pazar esnafı saldırdı. Olay anınd orada bulunan bekçiler olaya müdahale ederken, olay polis ekiplerine de bildirildi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Büro Memur-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver, "5 kamu görevlimiz denetim yapmaktayken saldırıya uğramışlardır. Kamu çalışanları darp edilip sözlü tacize maruz kalmıştır. Memurlarımız görevini gerçekleştirdikleri sırada maalesef çok üzücü durumla karşı karşıya kalmışlardır. Bunu sendikamız adına kınıyoruz ve böyle bir olayla bir daha karşılaşmamamızı temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"MEMURLARIMIZA GÖREVİNİ YAPTIRMAMAK İÇİN MEYDANA GELMİŞTİR"

Avukat Mert İsmail Kayhan da açıklamalarda bulundu ve "Tamamen memurlarımıza görevini yaptırmamak için bu olay meydana gelmiştir. Darp raporlarını alıp savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Memurlarımızın yanındayız." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal