Adana'da Borcum Var Diyen Adam Üzerine Benzin Döktü

Adana'da bir kişi borcu olduğu için belediyeden yardım istemeye gittiğini belirtti. Belediyenin yarım etmediğini söyleyen şahıs üzerine benzin dökerek yakmaya çalıştı. Şahıs, "Ben insan değil miyim? Belediye herkese yardım ediyor, bana etmiyor." dedi.

21.04.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-17:21) Adana'da Borcum Var Diyen Adam Üzerine Benzin Döktü

Olay, Adana Şakipaşa'da meydana geldi. 41 yaşındaki Halil K., borcu olduğu için üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkıştı. Çevredekiler olayı polis ekiplerine bildirirken, olay yerine gelen ekipler, Halil K.'yı sakinleştirmeye çalıştı. Sakinleşmeyen Halil K., elindeki benzini üzerine döktü. Bu gelişmenin ardından bazı polisler olası bir müdahale durumuna karşı ellerinde yangın tüpleri ile hazır bekledi.  

Bir polis Halil K. ile konuşarak dikkatini dağıtırken, diğer polisler elinde çakmak olan şahsın üzerine atladı ve kendisini yakmasının önüne geçti. Şahıs buna rağmen elindeki çakmağı bırakmamak için direndi. Ekipler şahsı bir süre sonra etkisiz hale getirdi. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Halil K., 6 bin lira borcu olduğunu belirtti ve "Ben insan değil miyim? Herkese yardım ediyor belediye, bana yardım etmiyor. Yardım hattını arıyorum kimse telefonu açmıyor." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal