Adana'da Bölge İdare Mahkemesi Kuruldu

Adalet Bakanlığı tarafından oluşturulan Bölge İdare Mahkemesinin yargı çevresi Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye olarak belirlendi.

03.06.2020-08:07 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-08:13) Adana'da Bölge İdare Mahkemesi Kuruldu

Adalet Bakanlığı tarafından oluşturulan Bölge İdare Mahkemesinin yargı çevresi Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye olarak belirlendi.

Adalet Bakanlığı tarafından Adana'da Bölge İdare Mahkemesi kurulması kararlaştırıldı.

Resmi Gazete'de yerini alan karara göre, 2576 sayılı Bölge İdare Mahkemeleri, İdare Mahkemeleri ve Vergi Mahkemelerinin Kuruluşu ve Görevleri Hakkında Kanun uyarınca bölgenin coğrafi durumu ve iş hacmi değerlendirilerek Adalet Bakanlığınca Adana'da Bölge İdare Mahkemesi kuruldu.

REMİ GAZETE'DE YER ALAN DİĞER KARARLAR
Önceki gün Resmi Gazete'de yer alan kararlara göre İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde yer alan bazı güzerhahlar "riskli alan" ilan edildi. Bahsi geçen karar 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'un 2'nci ve ek 1'inci maddeleri gereğince alındı.

KIZILKUYU YABAN HAYATI GELİŞTİRME SAHASI'NIN SINIRLARININ DEĞİŞMESİ KARARI
Bununla birlikte Cumhurbaşkanı kararı ile Şanlıurfa'da bulunan Kızılkuyu Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nın sınırları değiştirildi.

Sınırları değiştirilen sahanın haritası ve koordinatlarının da ayrıntılı olarak yer aldığı kararda, bahsi geçen değişikliğin 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu'nun 4'üncü maddesi gereğince yapıldığı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal