Adana'da Bir Kişi Boşanmak İsteyen Eşini Darbederken Öldü

Adana'da boşanmak istediği eşini darbeden şahıs hayatını kaybetti. Kocasının ölümüne sebep olmaktan adliyeye sevk edilen kadın, "Eşim gece evime gizlice girmiş, boşanmak istediğim için benim kafama bıçağın sapıyla defalarca vurdu. Bu arada elinden bıçaklanmış, hastanede öldü." dedi.

23.06.2020-16:24 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-16:10) Adana'da Bir Kişi Boşanmak İsteyen Eşini Darbederken Öldü

Olay, 19 Haziran'da Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre Mehmet K. ile Kırgız uyruklu Türk vatandaşı Verena K. arasında kıskançlık nedeniyle anlaşmazlık yaşandı. Bu anlaşmazlık nedeniyle ayrılmaya karar veren Verena K., eşine boşanma davası açtı.

İkili evlerini ayırarak ayrı yaşamaya başlarken, 19 Haziran gecesi Verena K. eve geldiğinde boşanma aşamasındaki eşinin evde olduğunu gördü. İkili arasında tartışma çıkarken, sesleri duyan komşular polis ekiplerine haber verdi. Eve gelen polis ekipleri Verena K. ve Mehmet K.'yı kanlar içinde yerde buldu. Olay yerine sağlık ekipleri çağırılırken, yaralı şahıslar hastaneye kaldırıldı. Çok kan kaybeden Mehmet K., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Otopsisi yapılan Mehmet K., yakınları tarafından defnedildi.

"BEN KİMSEYİ ÖLDÜRMEDİM"

Verena K. ise hastanedeki tedavisinin ardından eşini öldürmek suçuyla gözaltına alındı. Verena K. verdiği ifadede, "Eşim gizlice benim evime girmiş. Benimle boşanma davası açtığım için tartışma çakırdı. Sonra bana bıçakla saldırıp sapı ile kafama vurmaya başladı. Ben elinden kurtulmaya çalışırken bıçakla da yaralandım. Kafama bıçak sapıyla defalarca vururken kendi de elinden yaralandı. Ben kesinlikle ona karşı bıçak kullanmadım o kendi kendine yaralandı. Sonra polisler ve sağlık ekipleri geldi. Hastaneye gittik boşanma aşamasındaki eşimin öldüğünü görevlilerden öğrendim. Ben kimseyi öldürmedim." dedi.

KADIN TUTUKLANDI

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen kadının iki gözünün mor olduğu, elinin ve kafasının sargılı olduğu görüldü. Verana K., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal