Adana'da Bir Genç, Kız Arkadaşı Tarafından Öldürüldü

Adana'da, Muhammet Yıldırım (25), tartıştığı kız arkadaşı Yeter A. (19) tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

19.04.2018-20:10 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-20:12) Adana'da Bir Genç, Kız Arkadaşı Tarafından Öldürüldü

Olay, Kozan ilçesi Işıklı Mahallesi'nde gerçekleşti. Öne sürülene göre, Muhammet Yıldırım, kız arkadaşı Yeter A. ile iletişim kurma için kız kardeşi F.Y.'yle (18) beraber narenciye bahçesi içindeki eve gitti. Bir süre burada konuşan ikili arasında büyük bir tartışma çıktı. Yıldırım, arabasında bulunan av tüfeğini alıp, tekrardan bulundukları eve gelerek, "Al bunu, sana sarkıntılık edersem, beni vur" şeklinde bağırmış. İddia edilene göre, Yıldırım kısa bir süre sonra genç kıza sarkıntılık yaptı. Bunun üzerine Yeter. A., av tüfeğiyle Yıldırım'a silahı doğrultup sıktı. Kanlar içinde kalan Yıldırım olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayetin sonrasında zanlı Yeter A. ve Yıldırım'ın kız kardeşi F.Y. olay yerinden koşarak kaçtı. Silah seslerini duyan halk, bahçeye gidince Muhammet Yıldırım'ı kanlar içerisinde gördü. Olay yerine çağırılan 112 sağlık ekipleri Yıldırım'ın hayatını kaybettiğini söyledi.

Yıldırım'ın ölü bedeni Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise Yeter A. ve Yıldırım'ın kız kardeşi F.Y.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Karakola götürülen cinayet zanlısı Yeter A. sorgusunda, "Biz evlenecektik, bana sarkıntılık etti, öldürdüm" şeklinde ifade verdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal