Adana'da Bıçakladığı Eşini 8 Kat Aşağı İndiren Adam Yardım İstedi

Adana'da bir şahıs boşanma aşamasında olduğu eşini çocuklarının önünde bıçakladı. Şahıs daha sonra eşini 8 kat aşağı indirerek, yardım çağrısında bulundu.

18.05.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-11:30) Adana'da Bıçakladığı Eşini 8 Kat Aşağı İndiren Adam Yardım İstedi

Olay, geçtiğimiz gün Adana'nın Merkez Çukurova ilçesinde meydana geldi. Boşanma aşamasında olan Hüseyin G. ile Dilek G. arasında çıkan tartışma büyürken, Hüseyin G., Dilek G.'yi bıçakladı. Adam daha sonra kadını aşağı indirerek yardım istedi. Ağır yaralanan Dilek G., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiş ve şüpheli Hüseyin G. ise polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Şüpheli Hüseyin G. ifadesinde, 20 gündür ayrı yaşadıklarını belirtti ve eve Dilek G. ile konuşmak için gittiğini söyledi. Şüpheli, Dilek G.'nin kendisine hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü ve sinirlerine hakim olamayarak kadının iki çocuğunun gözü önünde bıçakladığını ifade etti. Öte yandan şüphelinin, kadını sekiz kat aşağı indirerek, "Allah rızası için yardım edin." dediği iddia edildi. Hüseyin G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, Dilek G.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal