Adana'da Bankaya Giren Şüpheli: Benim Adım Felaket

Adana'da meydana gelen olayda bir bankanın camını kaldırım taşı ile kırarak içeriye giren hırsızlık şüphelisi Mehmet A. polis aracına bindirilirken, "Benim adım felaket." dedi.

18.04.2020-12:56 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-14:22)

Olay, gece saatlerinde merkez Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi İlbey Güney Caddesi üzerinde bulunan bir bankada meydana geldi. Bankanın alarmının çalması ile birlikte olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, olay yerine gelen ekipler bankanın camının kırıldığını tespit etti. Ekipler, bankada bir kişinin olduğunu anons geçerek destek istedi. 

Şüpheli şahıs polisleri görünce sistem odasına gizlenmeye çalıştı. Destek çağrısı değerlendirilirken, olay yerine gelen Hırsızlık Büro Amirliği, Terörle Mücadele (TEM) ve Özel Harekat ekipleri, bankaya girerek şüpheliyi gizlendiği yerde yakalayarak gözaltına aldı.

Şahsın alkollü olduğu belirlendi. Sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şahıs polis aracına binerken, "Benim adım felaket." diye bağırdı. Bankada inceleme yapılırken, bir şey çalınmadığı tespit edildi. Öte yandan polisler şüpheliye sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği için de işlem yaptı.

Polislerin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal