Adana'da Ambulansın İçinde Coronavirüs Hastasını Öldürdüler!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde mafyamatik bir olay meydana geldi. Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yaşanan silahlı saldırının ardından aynı saldırganlar ambulansı basarak yaralı kişiyi ve sağlık çalışanlarını kurşundan geçirdi.

28.08.2020-14:33 - (Son Güncelleme: 28.08.2020-18:49) Adana'da Ambulansın İçinde Coronavirüs Hastasını Öldürdüler!

Ceyhan'da yaşanan silahlı saldırıda Aşkın Acun, Mehmet Gem ve Salih Karaokay can verdi ve ikisi hemşire 3 kişi de yaralandı.

Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde Aşkın Acun'un kullandığı 34 PK 4913 plakalı araç durdurularak silahtan geçirildi. Korkunç olay esnasında araç kullanıcısı Aşkın Acun ve araçta bulunan Mehmet Gem bölgede öldü. Salih Karaokay da yaralandı.

AMBULANSI BASTILAR!

Yaralı, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Ceyhan Devlet Hastanesine sevk edilmek üzere ambulansa alındı. Hıncını alamayan saldırganlar, ambulansı basarak, içindeki Karaokay'a tekrar ateş edildi.

Yaralı Karaokay saldırı esnasında ölürken, ikisi hemşire ve 3 kişi yaralandı.

Bunun sonucu olarak hastanenin giriş çıkışları kapatılırken, özel hareket polisleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Polis ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Ceyhan Devlet Hastanesindeki işlemleri tamamlanan iki kişinin cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Olayda ölen diğer kişinin ise Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve otopsi işlemleri için Antalya'ya gönderileceği bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal