Adana'da 13 Yaşındaki Çocuğa Pitbull Saldırınca Ortaya Dehşet Görüntüler Çıktı

Adana'ya bağlı Kozan adlı ilçede yaşayan 13 yaşındaki Yılmaz, cinsi Pitbull olan bir köpeğin saldırısına uğrayınca ortaya dehşet dolu görüntüler çıktı.

17.07.2020-15:40 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-17:49) Adana'da 13 Yaşındaki Çocuğa Pitbull Saldırınca Ortaya Dehşet Görüntüler Çıktı

Yaşadığı korku dolu anları ürpertiyle anlatan 13 yaşındaki Yılmaz Akalın, ölümden döndüğü saniyeleri şu sözlerle açıkladı: 'Beni orada bıraksalar yiyecekti' 

Ağlıboğaz Mahallesi'nde cumartesi günü sahibi ile birlikte dolaşan Pitbull cinsi, beslenmesi ve satılması yasaklı köpeğin saldırısına uğrayan 13 yaşındaki Yılmaz Akalın, hala yaşadığı badirenin tesirinde olduğunu dile getirdi.

Söz konusu saldırı sonucu ayaklarında damarları kopan ve Adana’da gördüğü tedavi sonrası çıkış yapan Akalın, köpeğin kendisini yemek için adeta saldırdığını belirtti.

Akalın kameraya takılan bu görüntüleri, "Biz yayladan geldik ailem ekmek almaya yollamıştı. Başka bir bakkala giderken köpek bana gelmeye başladı kaçmaya çalıştım.'' diye anlattı.

6 çocuk annesi Gönül Akalın şu açıklamayı gerçekleştirdi.
''O anlar da oğlumu ekmeğe yollamıştım. Ekmek almaktan gelirken bizim haberimiz yoktu ve mahalle sakinleri yardımcı oluyormuş. Seslere çıktık ve oğlumu öyle bağırırken 'beni köpek yiyor kurtarın' diye bağırıyordu. Elimize ne gelirse attık.

Köpeğin elinden oğlumu kurtarmaya çalıştık. 1 saate yakın uğraştık. Son anda babası midesine vurunca köpek bıraktı, kaçmaya başladık.

3 yaşındaki kızıma da saldırdı. Kendimizi eve zor attık. Damarları dışarıda idi. Onlar dikildi. Çok kötüydüm. Daha sonrasını hatırlamak bile istemiyorum.

Bir anne olarak tek başımaydım, kimse yoktu, oğlumu da öyle görünce yıkıldım. Herkese sesleniyorum benim ciğerim yanıyor başkalarının yanmasın.

Bu tarz köpekleri kaldırsınlar beslemesinler benim yüreğim yandı başka annelerin yüreği yanmasın'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal