Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesine, Alparslan Türkeş'in Adı Verildi

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ismi Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak değiştirildi.

22.02.2019-10:23 - (Son Güncelleme: 22.02.2019-10:06) Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesine, Alparslan Türkeş'in Adı Verildi

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ismi Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak değiştirildi.

Teklif, görüşmeler esnasında siyasi parti grupları adına söz alınmadığı için çok sürmeden yasalaştı. Teklifin kabul edilmesinden sonra, İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, yasal düzenleme sebebi ile memnuniyetini ifade ederek, milletvekillerine teşekkür etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAHÇELİ'Yİ ARAYARAK MÜJDEYİ VERMİŞTİ

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP'nin Adana'daki 50. kuruluş yıl dönümü töreninde Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye telefonla bağlanarak, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ismini Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak değiştirileceğini bildirdiğini belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, isim değişikliğinden  onur duyduğunu ifade ederek, Alparslan Türkeş'in Türk siyasetinde çok etkili bir isim olduğunu açıkladı. TBMM Başkanvekili Levent Gök, verilen karar doğrultusunda, TBMM Başkanı seçimini gerçekleştirmek ve 24 Şubat Pazar günü saat 12.00'de toplanmak üzere, birleşimi kapattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal