Adalet Bakanlığı Personel Alımı Yapacak

Adalet Bakanlığına sözlü sınav aracılığıyla 25 koruma ve güvenlik çalışanı ile 10 aşçı alımı yapılacak.

31.12.2018-10:08 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-10:05) Adalet Bakanlığı Personel Alımı Yapacak

Adalet Bakanlığına sözlü sınav aracılığıyla 25 koruma ve güvenlik çalışanı ile 10 aşçı alımı yapılacak. Resmi Gazete'de duyurulan ilana göre, Adalet Bakanlığı merkez teşkilatına 25 koruma ve güvenlik çalışanı ile 4 aşçı, Ankara Personel Eğitim Merkezi’e 3 aşçı ve Rize Personel Eğitim Merkezi’ne 3 aşçı olmak üzere toplam 35 personel alımı gerçekleştirilecek.

İşe alımlar 2018-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) B Grubu puanlarına göre sözlü sınav sonucuna göre yapılacak.

Başvuracak olanların lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için de KPSSP94 puan bazından 70 ve üzeri puan sağlamaları gerekmekte.

Koruma ve güvenlik çalışanı kadrosuna başvuru yapacakların en az lise ya da dengi okul mezunu olmaları ve son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi bitmemiş özel güvenlik görevlisi kimlik kartı (silahlı ibareli) sahibi olmaları gerekiyor.

 

BAŞVURU TARİHİ 7-22 OCAK ARASI

Başvurular 7 Ocak 2019 tarihinde başlayıp 22 Ocak 2019 tarihinde mesai saati sonuna kadar Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilat Şube Müdürlüğü’ne şahsen ya da son başvuru tarihini geçirmeyen posta aracılığı ile yapılacak.

Belirtilen tarihlerde ilgili birime ulaştırılmayan postalar, bu tarihten sonra başvuru yapanların ve eksik belge ibraz edenlerin başvuruları esas alınmayacak.

Sözlü sınava girmeye çağırılanlar, sınav yeri ve tarihi Adalet Bakanlığı tarafından resmi internet sitesinden yayınlanacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal