Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme

Adalet Bakanlığı görevde yükselme sonuçları? Adalet Bakanlığı görevde yükselme yönetmeliği 2017? Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınav sonuçları 2017? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

24.05.2018-18:54 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-18:46) Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme

Adalet Bakanlığı, görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğinde, 14 Mayıs 2016 tarihinde değişikilk yaptı.

Bilgi işlem müdürü, mahalli adli sicilde yer alan taşra şube müdürlüklerine başvuru hakkı olan programcı, çözümleyici, mühendis, istatistikçi yada şef kadrosunda görev yapılması lazım olan süre 8 seneden 6 seneye indirildi.

Gene şube müdürü kadrosuna başvuru hakkı olan Bakanlık merkez teşkilatı çalışanları şef, koruma ve güvenlik şefi, koruma ve güvenlik amiri, mühendis, mimar, istatistikçi ve programcı kadrolarında görev alınması lazım olan zaman 8 seneden 6 seneye indirildi.

Yazı işleri müdürlüğü için zabıt katipliğinde görev alınması lazım olan süre beş seneden dört seneye, toplam hizmet zamanı da 8 seneden 6 seneye indirildi.

İdari işler müdürü kadrosu arasında zabıt katibi, memur, ambar memuru, daktilograf, veznedar, emanet memuru, tebligat memuru, santral memuru, şoför, tekniker yada teknisyen kadrolarında "minimum beş sene olmak üzere toplam en az sekiz sene hizmeti olmak," koşuluna 4 ve 6 sene olarak değiştirildi.

BAKANLIK KENDİSİ YAZILI SINAV YAPABİLECEK

Bakanlığın yaptığı en önemli değişikliklerden bir tanesi de yazılı sınavın Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek olması oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal