Adalet Bakanı Gül'den Rahip Brunson Davası Savcısı ile Alakalı Açıklama!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Brunson davasının savcısının değişmesi ile alakalı konuştu. Gül, "Davaya bakan savcı değişmedi. İddianameyi hazırlayan savcı değişti" dedi.

06.09.2018-12:00 - (Son Güncelleme: 06.09.2018-11:52) Adalet Bakanı Gül'den Rahip Brunson Davası Savcısı ile Alakalı Açıklama!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Brunson davası ile alakalı açıklamalar yaptı. Brunson davasının savcısının değil iddianameyi düzenleyen savcının vazife yerinin değiştiğini duyuran Gül, "İhtiyaç durumunda yapılan şeylerdir, dosyaya bakan savcı değil. Yargı şahıslarla değil, sistem üstünden yürür." dedi.

BRUNSON DAVASIYLA İLGİLİ GÜL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye ile ABD arasında probleme sebep olan rahip Andrew Brunson davasıyla alakalı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül açıklama yaptı.

"DAVANIN SAVCISININ DEĞİL, İDDİANEMEYİ HAZIRLAYAN SAVCININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ"

Davanın görüldüğü İzmir Adliyesi'ndeki terör savcılarının vazifelerinde önemli değişiklikler meydana gelmiş, Brunson davasının savcısının da vazife yerinin değiştiği doğrultusunda haberler yapılmıştı. Bakan Gül, yaptığı açıklamada, "Davanın savcısının değil iddianameyi düzenleyen savcının vazfe yeri değişti. İhtiyaç durumunda gerçekleştirilen şeylerdir, dosyaya bakan savcı değil. Yargı şahıslarla değil, sistem üstünden yürür." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal