Adalet Bakanı Gül'den Hakim ve Savcılara Bedelli Askerlik Müjdesi!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den bedelli askerlik yapmak isteyen hakim, savcı ve avukatlara müjdeli haber geldi. Gül hakim, savcı ve avukatların bedelli askerliklerini adli tatilde yapacaklarını söyledi.

08.10.2018-18:34 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-18:28) Adalet Bakanı Gül'den Hakim ve Savcılara Bedelli Askerlik Müjdesi!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Şırnak'ta terör mağdurları için yapılan konutlarda incelemeler yaptı. Hakim ve savcıların bedelli askerlikten faydalanmaları hususunda açıklama yapan Gül, "Hakim savcılarımızın yoğun olarak, özellikle bedelli askerlikle alakalı adli tatilde biz bu hakkımızı kullanalım diye bir istekleri oldu. Milli Savunma Bakanlığına isteğimizi sunduk. Buna göre de hakim, savcı ve avukatlarımız adli tatilde bedelli askerlik yapma olanağına kavuşacaklar." sözlerini kullandı.

BAKAN GÜL, TERÖR MAĞDURLARI İÇİN İNŞA EDİLEN KONUTLARI İNCELEDİ

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, çeşitli ziyaret ve incelemeler yapmak için Şırnak'a gitti. Yanındaki heyet ile beraber İsmetpaşa ve Bahçelievler Mahallelerinde terör mağdurları için yapılan konutlarda incelemeler yapan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, örnek daireyi inceledi.

"HAKİM, SAVCI VE AVUKATLARIMIZ ADLİ TATİLDE BEDELLİ ASKERLİK YAPMA İMKANINA KAVUŞACAK"

Hakim savcılarımızın yoğun olarak, özellikle bedelli askerlikle alakalı adli tatilde biz bu hakkımızı kullanalım diye bir istekleri vardı. Avukat arkadaşlardan da böyle istekler gelmişti. Milli savunma bakanlığımız isteğimizi sunduk. Hakim, savcı ve avukatlarımız adli tatilde bedelli askerlik yapmaları hususunda isteklerimizi yazılı olarak verdik. Şifahi olarak da milli savunma bakanlığımız bu hususta da her türlü desteği vereceğini söylediler. Buna göre de hakim, savcı ve avukatlarımızın adli tatilde bedelli askerlik yapma olanağına kavuşacaklar. Gene biz adliye personelimiz içinde yargı süreci aksamasın diye onlar içinde istek yaptık. Bu hususta gene pozitif katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. İnşallah yargı hizmetleri aksamadan sürecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal