Adalet Bakanı Gül'den Ayşe Tuğba Arslan Cinayetine Yönelik Açıklama!

Adalet Bakanı Gül, Ayşe Tuğba Arslan'ın eski eşi tarafından öldürülmesine yönelik, "Bu feryadı işitmeyen uygulama HSK tarafından incelenmektedir. HSK gereken her türlü müeyyideyi yapacaktır” diye konuştu.

02.12.2019-11:30 - (Son Güncelleme: 02.12.2019-12:48)

Adalet Bakanı Gül, Ayşe Tuğba Arslan'ın boşandığı eşi tarafından öldürülmesine yönelik, "Bu feryadı işitmeyen uygulama HSK tarafından incelenmektedir. HSK gereken her türlü müeyyideyi yapacaktır” diye konuştu.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Aile Hukuku Çalıştayı"nda bulundu. Burada önemli bir açıklama yapan Bakan Gül, Eskişehir'de, 1,5 ay önce, eski eşi tarafından satırla yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybeden  Ayşe Tuğba Arslan'ın cinayetine yönelik kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Bakan Gül'ün açıklaması şöyledir:

"Bir kadın eski eşi tarafından katledildi. Burada herkesin iki elini başının arasına alıp düşünmesi gerekir. Nerede ihmaller yapıldı bunun düşünülmesi lazım. Ayşe Tuğba Arslan şimdi aramızda olabilirdi. Bu can kurtarılabilirdi dediğimiz nice canlar aramızda olabilirdi. Bu feryadı işitmeyen uygulama HSK tarafından incelenmektedir. HSK gereken her türlü müeyyideyi yapacaktır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal