Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den Emine Bulut Açıklaması

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran tarafından canice katledilen Emine Bulut'la alaklaı açıklama yapan Adalet Bakanı Gül, tutuklanan saldırganın en ağır cezayı alacağını söyledi.

23.08.2019-15:56 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-17:02) Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den Emine Bulut Açıklaması

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, eski eşi Emine Bulut'u vahşice katleden Fedai Baran hakkında açıklamalar yaptı. Saldırganın tutuklandığını ifade eden Bakan Gül, "Cani en ağır cezayı alacaktır" dedi.

NE OLMUŞTU?

Kırıkkale'de, 18 Ağustos Pazar günü, Menderes Caddesi'ndeki bir kafede, Fedai Baran (43), 4 sene önce boşandığı eski eşi Emine Bulut (38) ve kızı F.B.B. ile bir araya geldi.

Fedai Baran ile Emine Bulut arasında tartışma meydana geldi. Kısa zamanda büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun farklı yerlerinden bıçakladı.

Emine Bulut, kanlar içerisinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar ardından gelen sağlık birimleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk etti. Tedaviye alınan Bulut, doktorların bütün çabasına karşın yaşamını yitirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal