Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir Açıklaması: Bu Kadar Psikopat Olacağını Düşünemedik

Murat Özdemir'in papağana işkence ettiği görüntülerin ardından Acun Ilıcalı'dan bir açıklama geldi. Ilıcalı, "Adamın bu derece psikopat olması da tahmin ettiğimiz bir durum değil" dedi.

19.12.2018-16:07 - (Son Güncelleme: 19.12.2018-15:38) Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir Açıklaması: Bu Kadar Psikopat Olacağını Düşünemedik

Acun Ilıcalı, kızı Melisa ile Etiler Akmerkez'de görüntülendi. Ünlü televizyoncuya geride bıraktığımız gün papağanına uyguladığı şiddeti sosyal medya sayfasından yayınlayan Murat Özdemir hakkında açıklamalar yaptı.

"İÇİM PARÇALANDI"

Ilıcalı, Türkiye'yi sarsan olayla alakalı şunları ifade etti; "Çok üzücü bir olay, içim parçalandı. Ben de bir hayvanseverim. Ofisimizde iki adet kedimiz var. Mümkün olduğu kadar hayvanlarla vakit geçirmeyi, onlardan enerji almayı seviyorum.

"KONUYU BENİMLE BAĞLAMAYA ÇALIŞANLAR VAR"

Meseleyi benimle bağlamaya çabalayanlar var. Biraz bana manasız geliyor. Nasıl bugün herhangi bir TV kanalındaki yarışma da veya bir dizide olan bir skandal olduğu zaman kanalın sahibi gündeme taşınmıyorsa, benim gündeme getirilmemi şaşkınlıkla algılıyorum. Burada tabii ki belli bir taraf tepkiler gösterebilir, saygı duyuyorum fakat bana manasız geliyor. Yapım şirketi 'Reyting için tuttu' denilen yarışmacı zaten dört, beş hafta önce kovmuş.

"ADAMIN BU KADAR PSİKOPAT OLMASI TAHMİN EDEBİLECEĞİMİZ BİR ŞEY DEĞİL"

Adamın bu derece psikopat olması da tahmin ettiğimiz bir durum değil. Herhalde üç, dört bin yarışmacı vardır yarışmalarımızda… Buradan çıkan psikopat sayısı ikidir, üçtür. Şu an gözümü kapatıp şuradan bin kişinin içine girsem daha çok psikopat bulurum herhalde…

"SÖYLENTİ VE DEDİKODULARLA YAŞAMAYA ALIŞTIK"

Öte taraftan Murat Özdemir'in 'beni Survivor'a kabul etmediler ondan bunalıma girdim' açıklamasına Ilıcalı, "Survivor'a alınması hiçbir vakit konu olmadı. O da saçma sapan bir dedikodu. Biz dedikodularla ve söylentilerle yaşamaya alışığız. Ama şunu iyi bilsinler biz hiçbir zaman reytingi bazı değerler önünde tutmadık. " biçiminde yanıt verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal