Abdullah Gül'ün Açıklamaları Kimseyi Memnun Etmedi

Abdullah Gül son zamanlarda medya ve siyasetçiler tarafından tartışılan aday olacak mı sorularını yanıtladı.

05.05.2017-17:44 - (Son Güncelleme: 05.05.2017-18:05) Abdullah Gül'ün Açıklamaları Kimseyi Memnun Etmedi

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a sorulan Hayır cephesi için Abdullah Gül acaba aday olabilir mi? Sorusuna Baykal: Bu soru ciddi anlamda düşünülebilir demişti. Bu sözlerden sonra gerek AK Parti gerekse CHP köşesinde kulislerde karışıklık yaşanmıştı.

Türkiyenin eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bugün Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Abdullah Gül Deniz Baykal’ın iddialarını ve aday olup olmayacağı ile ilgili açıklama yaptı.

''SÖYLENENLERİ CİDDİYE BİLE ALMADIM''

Abdullah Gül yapmış olduğu açıklamada şu ifadelerde bulundu:
''Sayın Deniz Baykal yapmış olduğu açıklamada beni de sözlerine dâhil etmiş. 367 olayının nasıl ortaya çıktığı biliyorum. Bu yüzden bu söylemleri bu yüzden ciddiye almıyorum. Üzülerek belirtmek isterim ki bazıları bu konuları çok ciddiye almış.

''BEN SÜKÛTUMU BOZMAYACAĞIM''

Arkadaşlardan bazıları saygı seviyesini düşürerek benim ne yapmam gerektiği konusunda önerilerde bulunmuş. Bu meseleye ne yazık ki çok üzüldüm. Uzun zamandır bazı internet siteleri Ak Parti içindeki bazı kişiler hakkımda ağza alınmayacak söylemlerde bulunmuşlar. Ancak ben bu tür ithamlar karşısında sukutumu bozmayarak koruyacağım.

''SİYASETE GİRMEYECEĞİM''

Ben 7 sene boyunca Cumhurbaşkanlığı görevini yerine getirdim. Şunu bir kez daha belirtmek istiyorum ki bir daha siyasete girmeyeceğim.'' 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal