Abdullah Gül, 5 Mayıs'ta 55 Milletvekili ile Parti Kuracak

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'tan gündemi değiştirecek bir iddia geldi. Dilipak, 5 Mayıs'ta Abdullah Gül'ün 55 milletvekili ile beraber bir parti kuracağını iddia etti.

18.01.2019-10:11 - (Son Güncelleme: 18.01.2019-10:02) Abdullah Gül, 5 Mayıs'ta 55 Milletvekili ile Parti Kuracak

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "5. ayın 5'inde 55 vekille" başlığıyla paylaşılan yazısında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 55 milletvekiliyle beraber yeni bir parti kuracağı söylentilerinin tekrar gündeme geldiğini ifade etti. Dilipak, Gül'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en yakınlarıyla bu partiyi kuracağını öne sürdü.

YENİ PARTİ İÇİN TARİH VERDİ

Gül'ün 'ağır ağabey' rolünde tekrar ortaya çıkabileceğini iddia eden Dilipak, "Ocak başında yeni bir iddia gündeme taşındı. Yeni haber, yalanlanan söylentilerin sıcaklığını koruduğunu ve gerçek olabileceğini gösteriyor" fikrini söyledi. Dilipak, 5 Mayıs 2019'da 55 milletvekiliyle yeni bir parti kurulabileceğini öne sürdü.

İHRAÇ EDİLEN MHP'Lİ VEKİL DE PARTİDE YER ALACAK

Söz hususu haberi "Gündemi sarsan iddia! 'MHP'den ihracı talep edilen milletvekili, Abdullah Gül'ün partisine katılacak'. İYİ Parti'nin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar önergesine destek verdiği için, MHP Grup Başkanvekili vazifesinden alınan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın, Abdullah Gül'ün 55 milletvekili ile beraber kuracağı öne sürülen yeni partiye geçeceği iddia edildi" ifadesiyle okurlarına aktaran Dilipak, şöyle söyledi:

"ERDOĞAN'IN EN YAKININDAKİ BAZI İSİMLER"

"İddia sahiplerinin kapalı kapılar ardından söyledikleri iddialar şu şekilde: Deniyor ki, Gül seçim sonuçları ve halktaki rahatsızlık meselelerini öne koyarak Anadolu turuna çıkacak. Eski yol arkadaşları, eski bakanları da yanına alıp dert dinleyecek, çözüm isteklerini toplayacak. İşlerin neden ve nasıl bu hale getirildiğini anlatacak. Ve dün Erdoğan'ın en yakınındaki bazı kişiler, geçmişte meydana gelen yanlışların nasıl olduğunu, neden bazı problemlerin çözülemediğini aktaracak. Bu iddialar yalanlansa da, birileri ısrarlı. Kapalı kapılar ardından bu iddialar söylenmeye devam ediyor. AK Parti içerisinde birkaç gruptan bahsediliyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal