ABD'nin En Sevilen Erkek ve Kadın Sıralamasına Obama Çifti Oturdu

Amerikan araştırma şirketi Gallup'un her yıl yaptığı Amerika'da en çok sevilen kadın&erkek araştırmasının sonuçları açıklandı.

28.12.2018-21:58 - (Son Güncelleme: 28.12.2018-22:16)

Amerikan araştırma şirketi Gallup; 1946 yılından bu yana (1976 hariç) her yıl ülkedeki en sevilen kadın ve erkeğin kim olduğunu açıklıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da gerek ABD'de yaşayan gerekse farklı yerlerde yaşayıp ABD vatandaşlığı bulunan 1025 kişiye ülkedeki en sevdikleri erkek ve kadının kim olduğu soruldu.

Donald Trump ile seçim mücadelesine giren fakat kaybeden Hillary Clinton, 17 yıldır ülkenin en sevilen kadınları listesinde baş sıradaydı. Fakat bu sene eski First Lady Michelle Obama, Hillary Clinton'ın 17 yıldır listenin ilk sırasında yer aldığı 'Amerikalıların en çok hayran olunan kadını' sıralamasında başa geçti.

Eski ABD Başkanı Barack Obama da 11 yıldır üst üste aldığı Amerikalıların en çok hayran olduğu erkek unvanını korudu. ABD Başkanı Donald Trump bu listede Obama'nın arkasında kalarak 2. oldu. Obama, seneye de listenin başında olması halinde bir rekor kırmış olacak.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal