ABD'de Tutuklu Olan Hakan Atilla Davanın Reddini İstedi

ABD'deki sözde davada suçlu görülen Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, temyiz mahkemesine başvurarak hakkındaki davanın tamamen reddini istedi.

04.01.2019-00:42 - (Son Güncelleme: 04.01.2019-00:37) ABD'de Tutuklu Olan Hakan Atilla Davanın Reddini İstedi

ABD'deki sözde mahkemeler tarafından suçlu bulunup tutuklanan Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, savcılığın kendisi hakkındaki 32 ay hapis cezasını onaması talebinin ardından davanın temyiz mahkemesince tamamen reddini istedi.

Savcılığın Atilla'nın cezasının artırılmasını istediği temyiz başvurusunu geri çekmesi ve 32 ay hapis cezasının onanması talebinin ardından Atilla, savcılığın bu talebine cevap olarak avukatları aracılığıyla temyiz mahkemesine dilekçe gönderdi.

Hakan Atilla, dilekçesinde, savcılığının kendisine karşı açtığı davanın tamamen reddedilmesini istedi. Kabul edilmemesi durumunda ise "adil yargılanmadığı ve haklarının zarar gördüğü" gerekçesiyle mahkemenin kararının bozulması ve yeniden yargılama talebinde bulundu.

Mahkemenin Hakan Atilla'ya verdiği hapis cezasının az olduğu gerekçesiyle kararı temyize götüren savcılık, başvurusundan vazgeçmiş ve 32 aylık cezanın onanmasını istemişti.

Türkiye'nin Papaz Brunson'u serbest bırakması, Orta Doğu'da Amerika ile Türkiye'nin tekrar yaklaşması gibi olayların etkisi ile Hakan Atilla'nın serbest kalabileceği konuşuluyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal