ABD'de 17 Yaşındaki Genç Coronavirüs Nedeniyle Öldü

Coronavirüsün gençleri etkilemiyor tezi çürümeye başladı. Fransa'da hayatını kaybeden 18 yaşının altında bir gençten sonra ABD'de 17 yaşındaki bir genç coronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitirdi.

28.03.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-16:57) ABD'de 17 Yaşındaki Genç Coronavirüs Nedeniyle Öldü

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını nedeniyle dünya üzerinde 30 bine yakın insan hayatını kaybetti. Aktarılan haberlerde ve yer verilen bilgilerde virüsün sadece yaşlıları etkilediği gibi bir algı oluştu. Bu durum gençlerin daha az özenli olmasını beraberinde getirirken, son günlerde yaşanan genç ölümler, 'Yaşlı' tezini çürütmeye başladı. 

Fransa'da kronik rahatsızlığı olmayan ve 18 yaşının altında olan genç kız coronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybetti. Ailesi tarafından yapılan açıklamada gençlerin de bu virüsten etkilendiği belirtildi. 

"VİRÜS HEDEF AYIRMIYOR"

Son olarak ABD Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada New Orleans'ta yaşayan 17 yaşındaki bir genç coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Vali John Bel Edwards, gencin ölümüyle ilgili inceleme yapıldığını belirtti. Bu durum için, herkesin risk altında olduğu değerlendirmesini yapan vali, "Nüfusun bir kısmının yaş ve sağlık durumundan bağımsız olarak ciddi ve ağır komplikasyonlarla karşılaşma tehlikesi var... ve buna ölüm de dahil." dedi. Vali ayrıca virüsün sınır tanımadığını ve hedef ayırmadığını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal