ABD Büyükelçiliği'nin Twitter Hesabı Ödenek Yokluğu Sebebi ile Güncellenmeyecek

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin resmi Twitter hesabı ödenek yokluğu nedeniyle belirisiz bir süre güncellenmeyecek.

27.12.2018-14:22 - (Son Güncelleme: 27.12.2018-14:16) ABD Büyükelçiliği'nin Twitter Hesabı Ödenek Yokluğu Sebebi ile Güncellenmeyecek

ABD'de federal hükümetin ödenek yokluğu sebebi ile kısmen kapatılması, büyükelçiliğin sosyal medya sayfasını etkiledi.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin Twitter sayfasından yayınlanan duyuruda şu sözler yer aldı: "ABD’de federal hükümetin ödenek yokluğundan sebeple kısmen kapanması nedeniyle bu sayfa düzenli olarak güncellenmeyecektir. Acil emniyet ve güvenlik bilgileri dışında, bütün işlemler tekrar başlayana dek  bu hesabı güncellemeyeceğiz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz."

SOSYAL MEDYA DUYURUSUNA TAKİPÇİLERDEN YANITLAR: ŞİFREYİ VER, BEN GÜNCELLEYEYİM

ABD temsilciliklerinin açıklaması, sosyal medyada komik yorumlarla karşılandı: "Zarar ediyorsa kapatın tabi", "Cuma çıkışı bir şeyler toplayalım", "Parasızlıktan Twitter sayfasını dahi beklemeye aldılar", "Sizde hayrına işe gitmek, 'vatan sağ olsun' demek yok galiba", "Özelleştirirseniz talibim", "Şifreyi ver, ben güncelleyeyim."

'VİZE VE VATANDAŞLIK HİZMETLERİ DEVAM EDECEK'

Öte taraftan büyükelçiliğin internet sayfasından yayınlanan açıklamada ise federal hükümetin kısmen kapanmasına rağmen, vize ve ABD vatandaşlık hizmetlerinin sürdüğü bildirildi.

Açıklamada, "ABD’de federal hükümetin ödenek yokluğu sebebi ile kısmen kapanmasına rağmen, Türkiye’deki ABD misyonunun konsolosluk kısımlarında vize ve ABD vatandaşlık hizmetleri sağlanmaktadır. Vize hizmetleri ABD Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu'nda, ABD vatandaşlık hizmetleri ise ABD Ankara Büyükelçiliği, İstanbul Başkonsolosluğu ve Adana Konsolosluğu'nda sürecektir" ifadesine yer verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal