ABD Büyükelçiliği'ne Saldıran 3 Kişi Tutuklandı

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ne saldırılması ile alakalı devam eden soruşturmada 6 şüpheliden 3'ü tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne sevk edildi.

01.09.2018-19:35 - (Son Güncelleme: 01.09.2018-19:30) ABD Büyükelçiliği'ne Saldıran 3 Kişi Tutuklandı

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ne ateş açılması ile alakalı gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

6 ŞÜPHELİ, CUMHURİYET SAVCISI'NIN KARŞISINA ÇIKTI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki işlemlerin sonrasında adliyeye gönderilen 6 şüpheli, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan'a ifade verdi.

3 ŞÜPHELİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Savcı Özcan, elçilik binasına silahla ateş açan Ahmet Çelikten ve Osman Gündaş ile Ersin Bayram'ı tutuklanmaları isteği ile nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderdi. Savcılık, 3 şüphelinin ise adli kontrolle serbest kalmasını istedi.

TUTUKLANAN ŞÜPHELİLER SİNCAN CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Nöbetçi mahkeme, Çelikten, Gündaş ve Bayram'ın tutuklanmasına, diğer şüphelilerin adli kontrol koşulu ile serbest kalmasına karar verdi. Tutuklanan şüpheliler, Sincan Cezaevine sevk edildi.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği binasına 20 Ağustos 2018'de silahla ateş açılmış, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturma çerçevesinde saldırıyı yaptıkları tespit edilen Ahmet Çelikten ve Osman Gündaş yakalanmış, şüphelilerin ifadeleri kapsamında saldırıyla alakası bulunduğu düşünülen 4 kişi daha gözaltına alınmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal