AA Muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Bayburt-Trabzon arasında olan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması neticesinde uçuruma yuvarlanan AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'yı arama çalışmaları hali hazırda sürüyor.

16.05.2019-10:52 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-17:15)

Nişancı'yı arama çalışmalarının 7'nci gününde olayın kazanın yaşandığı bölgenin 1 kilometre gerisinde yapılan bentte, deredeki suyun sağlıklı tahliye edilebilmesi ve arama gerçekleşecek kısımda su akışının en az seviyeye indirilebilmesi için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Bu doğrultuda, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürlüğü, Bayburt İl Özel İdaresi ve Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü eş güdümlü faaliyetlerde bulunuyor.

Bölgede son zamanlarda hava sıcaklığının yükselmesi ve su seviyesinin artması sebbi ile dereden yapılacak tahliye esnasında her ihtimal göz önüne alınıyor.

Erzurum ve Rize Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ile Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) su altı arama kurtarma ve dağ arama kurtarma timleri de suyun kuvetini artırmasına rağmen vadide arama tarama çalışmalarını sürdürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal