A101, 28 Haziran Aktüel Ürünler Listesini Yayınladı

Ünlü market zinciri A101 28 Haziran aktüel ürünler listesini yayınladı. Listede dikkat çeken 2 yeni teknolojik ürün var.

28.06.2018-10:32 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-10:24) A101, 28 Haziran Aktüel Ürünler Listesini Yayınladı

A101, 28 haziran aktüel ürünler listesine gene uygun fiyatlı iki teknolojik ürün daha girdi. Bu defa da büyük bir indirime giden A101, 28 Haziran’da hemen hemen yarı fiyatına Bluetooth kulaklık satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin ileri gelen marketler zincirinden bir tanesi olan A101, 28 Haziran tarihi aktüel ürünler listesine dahil ettiği yeni teknolojik ürünler ile piyasayı alt üst etmeyi düşünüyor. Piyasa ücretinin aşağısında satışa çıkardığı ürünler ile stoklarını az zamanda bitiren A101, 28 Haziran’da satışa çıkaracağı GoSmart Bluetooth kulaklık ve Xiaomi Mi Band 2 bileklik ile de gene mağaza önünde kuyrukların meydana gelmesine sebep olacak gibi.

Daha önceden de büyük indirimler yaptığını bildiğimiz A101, bu defa 28 Haziran aktüel ürünler listesine dahil ettiği bir ürünü hemen hemen yarı fiyatına satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Birçok kişiye telefon konuşmalarında büyük rahatlık getirecek olan GoSmart Bluetooth kulaklık, uygun ücret ile kullanıcıya 28 Haziran’da satışa çıkacak. Kablo problemini de ortadan kaldıran bu cihaz, tüm telefon modelleri ile uyumlu bir biçimde çalışıyor.

Ayrıca A101’de daha öncesinde de satışa çıkan ve büyük beğeni alan Xiaomi Mi Band 2 bileklik tekrar satışa çıkacak. Uygun fiyatı ve donanımı ile kullanıcıların ilgisini cezbeden ürün akıllı saat özelliği ile günlük saat gereksinimini karşılıyor. Buna ilave olarak kalp atış sensörü, ivme ölçer gibi sensörleri kendisinde toplayan akıllı bileklik. Kullanıcısının günlük kalp atışlarını ve gün içinde attığı adımı tutabiliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal