96 Yaşındaki Yaşlı Amca Coronavirüsü Yendi

Samsun'da ikamet eden ve coronavirüs tedavisinden sonra iyileşen Kasım Akyüz, "Köyde doğal beslendim, uykuma dikkat ettim ve hiç sigara içmedim" diye konuştu.

16.04.2020-12:22 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-12:12) 96 Yaşındaki Yaşlı Amca Coronavirüsü Yendi

Samsun'da ikamet eden ve coronavirüs tedavisinden sonra iyileşen Kasım Akyüz, "Köyde doğal beslendim, uykuma dikkat ettim ve hiç sigara içmedim" diye konuştu.

Samsun'da ikamet eden 96 yaşındaki Kasım Akyüz ve 65 yaşındaki oğlu Yusuf Akyüz'de coronavirüs tespit edilince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviyealındı.

CORONAYI ATLATTILAR

Tedavi sonucu salgını atlatan baba ile oğlu 8 Nisan’da hastaneden taburcu edildi. Kasım Akyüz ile Yusuf Akyüz şu an ise 14 günlük karantina sürecinin bitmesini bekliyor.

"DOĞAL BESİNLERLE BESLENİRDİM"

Coronavirüsü atlatan Kasım Akyüz hayatı boyunca sürekli doğal beslendiğini dile getirerek “65 yaşına kadar köyde yaşadım. Gençliğimizde hep tarla tapanda çalıştım, ot biçtim, tarla sürdüm. Hep taze ev yapımı yoğurt, süt, kaymak tüketirim. Doğal besinlerle beslenirdim. Buğday ektim, kendi ürettiğimiz undan ekmek yapıp yedik. Erken uyuyup, erken kalkarım. Dikkat ederim. Alkol, sigara hiçbir şey tüketmedim. Bu yaşıma kadar hiç ameliyat bile olmadım. Kendime dikkat ederdim” ifadelerini kullandı.

"BABAM BAŞARDI"

Oğlu Yusuf Akyüz de babasının hiçbir problemini kafasına takmadığını ifade ederek, “Babam hiçbir şeyi kendine dert etmez. Bizlere de bunu öğretti. Mutlu olmaya çalışır, kendini üzmek istemez. Babam 96 yaşında coronavirüsü yendi. Kas kaybı var, yürümekte zorlanıyor ama yaşı fazla olmasına rağmen virüsün etkilememesi bizi hem sevindirdi hem de şaşırttı. Babam başardı, ben bunu bağışıklık sisteminin güçlü olmasına bağlıyorum." şeklinse konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal