9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu Mesajları ve Sözleri

Bugün 98'inci kutlanan 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunmak isteyen vatandaşlar 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu mesajları ve sözleri ile ilgili araştırma yapmaya başladı. İşte, 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu mesajları ve sözleri...

09.09.2020-17:11 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-17:11) 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu Mesajları ve Sözleri

9 Eylül İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıl dönümünde paylaşım yapmak için vatandaşlar özel sözler ve mesajlar aramaya başladı. İşte, 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu mesajları ve sözleri...

9 EYLÜL İZMİR'İN KURTULUŞU İLE İLGİLİ MESAJLAR VE SÖZLERİ

İzmir’in dağlarında çiçeklerin yeniden açmaya başladığı gün. Kutlu olsun…

9 Eylül Türk ulusunun bağımsızlığına bağlılığının belgelerinden sadece biri. İzmir’in işgalden kurtulduğu kutlu gün kutlu olsun.

Zaferin müjdecisi, özgürlüğün simgesi, İzmir’in kurtuluşunun 98. Yıl dönümünde Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını saygıyla anıyoruz.

ATAM! Senin eserin olan bu nesil kimsenin esiri olmaz! Zafer Türk Milletinin karakteridir. Dünya durdukça Türk Milleti izindedir! 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun!

Bugün günlerden 9 Eylül; Bugün günlerden İzmir, Bugün günlerden Türkiye; Bugün günlerden özgürlük! Kutlu olsun!

9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun! Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz. Rabbim işgal günlerini tekrar göstermesin.

Akdeniz Karadeniz; Ah Ege'de yüzseniz! Sakın deneme Yunan! Biz çılgın Türkleriz… İzmir’in kurtuluşunun 98. Yılı kutlu olsun!

İşgal edildiği gün, Kurtuluş Savaşı'nı başlatan; İşgalin bittiği gün, Kurtuluş Savaşı'nı bitiren dünyadaki tek şehir İzmir'dir. İzmir'imizin kurtuluşu kutlu olsun!

Kan süzülür kefenler; Döner mi hiç gidenler? Size selam yollamış; Peygamberler, erenler! 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal