9 Ay Şantajla Tecavüze Uğradı, Zanlı Serbest Bırakıldı

Erzurum'da yaşayan 5 çocuk annesi kadın, 9 ay boyunca komşusunun 22 yaşındaki oğlunun tecavüzüne uğradığını iddia etti. Kendisine şantaj yapıldığını ileri süren kadın, şahsın serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

26.09.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 26.09.2020-17:25) 9 Ay Şantajla Tecavüze Uğradı, Zanlı Serbest Bırakıldı

Erzurumda yaşayan 5 çocuk annesi 42 yaşındaki F.O., 9 ay boyunca kendisine tehdit ve şantaj yaparak tecavüz ettiğini iddia ettiği komşusunun oğlu M.S'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına gözyaşları içinde tepki gösterdi. 9 ay boyunca korktuğu için bir şey anlatamadığını söyleyen kadın, "Ben sustum, hiç kimse susmasın. Keşke en başında eşime söyleseydim. Böyleleri dışarıda dolanmasın. Bütün kadınlar hakkını savunsun. Başlarına ne gelirse ilk günden söylesin." dedi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

F.O, eşi ve avukatıyla birlikte Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak M.S'den şikayetçi oldu. 5 çocuk annesi kadın, kendisinin çıplak fotoğraflarını çeken M.S'nin şantaj yaparak eylemlerine devam ettiğini ileri sürdü. Şikayet üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan M.S., suçlamaları kabul etmedi ve çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"ODAYA KİLİTLEYİP TECAVÜZ ETTİ"

M.S.'nin serbest bırakılmasına tepki gösteren F.O., şöyle konuştu: "Sakın bağırma, seni rezil ederim, dışarıda komşular var. Onlara, beni çağırdı, beni tuzağa düşürdü derim' deyip, bana tecavüz etti. Daha sonra 'Kimseye söylersen senin sonun olur' deyip, tehdit etmeye başladı. Ağladım, yalvardım, 'Çocuklarım var, evliyim ben' dedim. 'Eşin de başkası da duysa inkar ederim, o benim annem derim. Herkes bana inanır, sana kimse inanmaz' dedi. Beni odaya kilitleyip tecavüz ederek, çıplak fotoğraflarımı çekti."

"KAPIYA DAHİ ÇIKAMIYORUM"

M.S.'nin kendisini elindeki çıplak fotoğrafları porno sayfasına koymakla tehdit ettiğini söyleyen F.O., "İlk tecavüz olayından sonra psikolojim çok bozuldu, hastanelik oldum. Eşimden, ailemden korktum kimseye anlatamadım. Ben namusumda, çocuklarımın yanında, işimle eşimleydim. Ama şimdi onun yüzünden kapıya dahi çıkamıyorum. Çok zor bir hayatım var. Lanet olsun, böyle insanların dışarıda dolaşmasını istemiyorum, tutuklanmasını istiyorum. Hayatımı mahvetti." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal