85 Yaşındaki Kadını Dolandırıp, Altın Dişlerini Çaldılar

Beşiktaş'ta 85 yaşındaki kadını arayarak FETÖ bahanesiyle 250 bin lira dolandıran ve 8 altın dişi aldığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.

17.10.2020-15:21 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-14:29) 85 Yaşındaki Kadını Dolandırıp, Altın Dişlerini Çaldılar

Gayrettepe Mahallesi'nde emekli öğretmen Sevda D.'yi arayarak kendisini savcı olarak tanıtan kişi, FETÖ'nün kendisi adına hat açtığını, bu hatlarla terör örgütüne yardım yapıldığını söyledi. Şahıs, "Hatlarla terör örgütüne yardım yapılıyor. Evinizde altınları ve paraları kontrol edeceğiz. Terör örgütünün elindekilerle uyuşuyor mu? Altınları kontrol edip geri vereceğiz" diyerek evdeki değerli eşya ve paraları hazırlamasını istedi. 

ALTIN DİŞLERİNİ DE ÇALDILAR

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki vatandaşların konuşmalara şahit olması ve polise ihbar etmesi sonucu çalışma başlattı. Polis ekipleri, evin etrafında gizlenerek beklemeye başladı. İki şüphelinin evin oraya geldiğini ve şüphelilerden birinin içeri girdiğini tespit eden ekipler, operasyon düzenleyerek Ahmet N.  ve Abdullah U.'yu gözaltına aldı. Ahmet N.'nin elindeki poşetin içinde 8 bilezik, 10 cumhuriyet altını, 6 bin dolar, ziynet eşyaları ve 8 altın diş ele geçirildi.

İfade vermek üzere emniyete gelen ve eşyaları kendisine teslim edilen müşteki Sevda D., dolandırıldığına polisler tarafından güçlükle ikna edildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal