8 Yaşındaki Engelli Kız Çocuğu 20 Yaşındaki Kuzeni Tarafından Defalarca İstismar Edildi

İzmir'de evini terk eden kadın, on yaşındaki engelli çocuğunu yanına da alarak ablasının evine gitti. Ufak kız, teyzesinin 20 yaşındaki oğlu tarafından istismar edildi. Bunu öğrenen anne de 'Sus kızım bu aramızda sır kalsın' dedi.

19.10.2020-14:01 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-13:58) 8 Yaşındaki Engelli Kız Çocuğu 20 Yaşındaki Kuzeni Tarafından Defalarca İstismar Edildi

İzmir Menemen'de ikamet eden M.G. ile A.G. çifti, 2018 senesinde ayrı yaşamaya başladı. Anne A.G. engelli çocukları S.G'yi (10) de yanına alıp altı ay boyunca ablasının evinde kaldı.

Bu esnada A.G'nin yeğeni H.B. (20), pek çok defa o dönemde sekiz yaşında olan engelli S.G'yi taciz etti.

Engelli kızın babası da annenin evladına sahip çıkmayıp, tacizci yeğeninden şikayetçi olmadığını öne sürerek eşi A.G.'ye ayrı bir dava açtı.

Tacizi yapan zanlıya otuz sene hapis cezası verilirken, anne de olayın üstünü kapattığı iddiasıyla ayrıca yargılanıyor. Karısına boşanma davası da açan acılı baba M.G. evladının velayetini almak istiyor.

'ARAMIZDA SIR OLARAK KALSIN'

İfadelere göre küçük S.G. olanları annesine anlattı fakat 'Sus kızım, bu aramızda sır olarak kalsın' cevabını aldı. Çocuğun okuldaki öğretmenlerinin dikkati sayesinde, S.G.'nin H.B. tarafından cinsel tacize uğradığı gün yüzüne çıktı.

TACİZCİ YEĞENE OTUZ SENE VERİLDİ

Açılan davada zanlı H.B., Karşıyaka Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanarak otuz sene ceza alınmasına karar verildi. Baba M.G. de, kızının yaşadığı tacizi dava açıldığı müddet içerisinde öğrendi. İstismarın üstünün kapatıldığı iddiasıyla karısına ayrı bir dava daha açan M.G., aynı zamanda karısına boşanma davası da açtı.

'EŞİM CEZA ALSIN Kİ, AİLELER BÖYLE OLAY YAŞAYAN ÇOCUKLARININ ARKASINDA DURSUN'

Baba M.G., 'Eşimle 2018 yılında ayrı yaşamaya başlamıştık. Eşim 6 ay boyunca kızımızla birlikte ablasının evinde kaldı. Bu sırada ablasının oğlu kızımı istismar etmiş. Çocuk istismara uğradığında anneye söylemiş ama anne 'sus kızım, bu aramızda sır kalsın' demiş. Çocuk okuldaki öğretmenine olayı anlatınca durum ortaya çıktı. Ben olayı avukatımdan öğrendim. Anne olayı bildiği halde nasıl 'sus kızım' diyebiliyor? Yeğenini korumak için 'sus kızım' diyor. Mahkemede de 'biri kızım, biri yeğenim; hangi birinden vazgeçeyim?' dedi. Mahkeme kızımın velayetini tedbiren bana verdi. Ben ayrıca anneye de istismara karşı sustuğu için dava açtım. Eğer o davadan eşim bir ceza alırsa, boşanma sonrasında kızımın velayetini ben alırım diye düşünüyorum. Ben bu olayı duyduğumda şoke oldum. Zaten bayılmışım. Çok kötü bir durum. Eşim ceza alsın ki, aileler böyle olay yaşayan çocuklarının arkasında dursun. Ben çocuğumun sonuna kadar arkasındayım. Benim kızım engelli. Onun velayetinin bana verilmesini istiyorum' diye konuştu.

'ANNE KIZIMI SUSTURMUŞ VE ONU TEHDİT ETMİŞ'

Karısının en ağır cezayı almasını talep ettiğini ifade eden baba M.G, şu ifadeleri kullandı:

'Yargılanan kişi zaten tutuklandı ama ben annenin de aynı şekilde tutuklanmasını beklerdim. Biz eşimle ayrı yaşamadan önce de kızım daha 6 yaşındayken bu şahıs kızıma istismarda bulunmuş. Anne o zaman da kızımı susturmuş. Biz ayrıldıktan sonra şahıs istismara devam etmiş. Anne yine kızımı susturmuş ve onu tehdit etmiş.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal