8 Şehit Verdiğimiz Alçak Saldırıyı 'Rus General Koordine Etti' İddiası

Beşar Esed rejiminin Suriye'nin İdlib şehrinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne düzenlediği alçak saldırılar esnasında rejim güçleri askerleri ile bir Rus general birlikte görüntülendi. Rus generalin saldırıları koordine ettiği öne sürüldü.

06.02.2020-10:55 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-10:27) 8 Şehit Verdiğimiz Alçak Saldırıyı 'Rus General Koordine Etti' İddiası

Beşar Esed rejimi Suriye'nin İdlib şehrinde  Türk Silahlı Kuvvetleri'nateş altına almış ve saldırılarda 7'si asker 1'i sivil personel olmak üzere 8 vatandaşımız şehit düşmüştü.

Rejimin düzenlediği alçak saldırılar esnasında rejim güçleri askerleri ile bir Rus general birlikte görüntülendi. Rus generalin rejim askerlerini İdlib'deki saldırılar için koordine ettiği iddiası en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

AYNI KAREDE GÖRÜNTÜLENDİLER

Rusya'da sosyal medyada yayın yapan 'Voyennyy Osvedomitel' isimli istihbarat grubu tarafından Suriye'den ilginç bir fotoğraf paylaşıldı. Paylaşılan fotoğrafta bir Rus generalin İdlib'de Suriye rejimi askerleri tarafından yapılan saldırılar sırasında rejim güçlerini koordine ettiği ileri sürüldü.

RESMİ AÇIKLAMA YOK!

Rusya'da büyük yankı uyandıran fotoğrafın ardından henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal