70 Yaşındaki Maskesiz Vatandaş: 'Takmıyorum, Ne Yaparsanız Yapın!'

Bursa'da vaka sayılarında meydana gelen artışın ardından emniyet güçleri maske kontrollerini üst düzeyde tutmaya devam ediyor. Yolda dolaşan 70 yaşındaki adam emniyetin uyarısı ile maskesini takmasa da ceza yemekten kurtulamadı. Polis ile adamın arasındaki tuhaf diyalog ise kameralara anbean kaydedildi.

12.09.2020-11:48 - (Son Güncelleme: 12.09.2020-11:36)

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrollerini arttıran polisler, maske kurallarına uymayan vatandaşlara ise ceza yazdı.

Sinanbey Mahallesinde maskesiz dolaşan 70 yaşındaki A.K adlı yaşlı adamı uyaran emniyet güçleri maske takmasını istedi. Polisin isteği üzerine yaşlı adam maskesini taktı.

Kendisi ile ilgili işlem yapmak için A.K'dan kimlik isteyen emniyet güçlerine başta kimlik vermemekte ısrarcı davranan yaşlı adama emniyet güçleri karakola götürüleceğini söylemesi üzerine kimliğini vererek 'aha alın size kimlik beni ceza yemekle mi korkutacaksınız yarın kaymakama çıkacağım' diye konuştu. Emniyet güçleri maske kullanmadığı için yaşlı adama 900 lira ceza verdi.

Tutanağa imza atan adama kimliğini veren emniyet güçleri kendisini bir daha uyararak maskesiz çıkmamasını söyledi. Daha fazla sinirlenen A.K, 'Aha da takmıyorum ne yaparsanız yapın' diyerek ağzında olan maskeyi çenesinin altına alarak yoluna devam etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal