6 Bin Yeni Taksi Teklifi Yine Reddedildi

İstanbul trafiğine 6 bin yeni taksi çıkarma projesi UKOME'de 3. kez reddedildi.

26.11.2020-19:24 - (Son Güncelleme: 26.11.2020-19:23) 6 Bin Yeni Taksi Teklifi Yine Reddedildi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı gerçekleştirildi. İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda İBB tarafından sunulan 6 bin yeni taksi projesi bir kez daha gündeme alındı.
Daha önce 25 Haziran ve Eylül ayında UKOME toplantılarında reddedilen yeni taksi projesi 3. kez yapılan oylamada da oy çokluğuyla reddedildi.

'İMAMOĞLU TAKSİCİLERLE TARTIŞTI'

Bugün İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen UKOME toplantısına giremediklerini öne süren bir grup taksici kapı önünde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmek istedi.

Toplantı öncesinde taksicilerle bina girişinde bir araya gelen İmamoğlu burada bazı taksicilerle tartışma yaşadı. Bir taksicinin, 'Esnaf can çekiyor' dediği duyulurken, başka bir taksicinin de "Burası muz cumhuriyeti değil" diyerek tepki gösterdiği kayıtlara yansıdı.

İBB Başkanı ise tartışmanın ardından binaya girerek taksicilerden uzaklaştı.

Taksiciler İmamoğlu'na tepki gösterirken bu duruma sinirlenen İBB Başkanı binadan geri çıktı ve taksicilere tepki gösterdi. İmamoğlu, "Kimi yuhalıyorsun sen? Hanginiz yuhaladı beni?" diyerek bağırdı. Güvenlik görevlileri araya girerken taksiciler binanın önünden uzaklaştırıldı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal