53 Yaşındaki Adam 27 Yıldır Atatürk Havalimanı'nda Yaşıyor

Bayram Tepeli 27 yıldır Atatürk Havalimanı'nda yaşıyor, yılbaşından sonra evi gibi benimsediği havalimanından ayrılacak olmasına üzülüyor.

02.12.2018-20:28 - (Son Güncelleme: 02.12.2018-20:28)

Bursa'nın Gemlik ilçesindeki ailesinin yanından çeşitli nedenlerle ayrılan ve İstanbul'a gelen Bayram Tepeli 27 yıldır İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşıyor. 

Önceleri Kartal'daki bir otelde kalan Tepeli, patronunun isteğiyle aynı firmanın temizlik işlerini yapmak üzere Atatürk Havalimanı'na geldiğinde, ömrünün 27 yılını burada geçireceğinden habersizdi. Burada birçok çalışan ve yolcuyla tanışan Tepeli, işinden ayrılmak zorunda kalmasına rağmen çok sevdiği havalimanı ortamından bir türlü kopamadı.

Havalimanı çalışanları, bazı basın mensupları ve yöneticilerinin maddi ve manevi desteğiyle 27 yıldır terminalde kalarak burayı evi gibi benimseyen Tepeli, sol ayağındaki damar tıkanıklığı nedeniyle 10 yıldan beri tedavi görüyor.

29 Ekim'de ilk fazı törenle açılan İstanbul Havalimanı'nı sadece televizyondan görmesine rağmen "modern, güvenlikli ve çok büyük" olarak tanımlayan Tepeli, yılbaşı için planlanan taşınmanın ardından havalimanından ayrılacağı için üzülüyor. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal