41 Kanalda Aynı Anda Yayınlanan Peak Reklamı Audi'den Esinlenilmiş

41 kanalda aynı anda yayına girmesi ile beraber bütün Türkiye'de gündeme oturan Peak Games reklamının çalıntı olduğu meydana çıktı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımlara göre Peak reklam filminin Audi reklamından esinlendiği kaydedildi.

19.02.2019-11:36 - (Son Güncelleme: 19.02.2019-11:26) 41 Kanalda Aynı Anda Yayınlanan Peak Reklamı Audi'den Esinlenilmiş

41 televizyon kanalında aynı anda yayına giren Peak Games reklamı seyircilerin ilgisini çekmeyi başardı. 20 Aralık 2017'de ekranlara gelen Audi'nin Safety Code reklamı ile benzer bir anlayışa sahip olan Peak Games reklamının Audi reklamı ile aynı temada olduğu sosyal medya kullanıcıları tarafından kaydedildi.

Saatler 21:30'u gösterdiği zaman 41 televizyon kanalı aynı anda Peak firmasının reklamını yayınladı. Söz hususu reklam filminde; "Uyan… Beraber dünyayı değiştireceğiz. Fakat önce tanışmalıyız. Şaka zannediyorsan kanalı değiştir. Ciddiyetimizi anla." sözleri ardından kanalı değiştiren birçok kişi adeta şok geçirmişti. Bu olayın esasen bir iş ilanı olduğunu söyleyen Peak, uzun bir zaman unutulmayacak efsane bir reklam projesine imza atmış oldu.

MÜZİK BİLE AYNI

20 Aralık 2017'de yayınlanan Audi'nin Safety Code reklamı ile benzer bir anlayışa sahip olan oyun geliştiricisinin reklamı, Audi'nin Safety Code reklamının teması ile aynı olduğunu görmekteyiz. Aynı zamanda Peak reklamında da Audi reklamında kullanılan müziğe yer verildi.

PEAK GAMES NEDİR?

Geliştirmiş olduğu birçok oyun ile ön plana çıkan firma, dünyanın önde gelen oyun firması olan Zynga tarafından satın alınmıştı.

Söz hususu bu satın alma ile birlikte toplamda 100 milyon dolar elde eden Peak'ın yalnızca kart ve okey oyunlarını geliştirilen kısmının satın alındığı meydana çıkmıştı.

Bunun dışında, Toy Blast gibi oyunların hala firma tarafından geliştirilmeyi sürdüreceğ bildirilmişti.

Bu anlaşmanın ardından, Peak'in İstanbul merkezli bağımsız oyun geliştiricisi olarak yoluna devam edeceği duyurulmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal