4 Eylül Hava Durumu

Meteoroloji tahminlerine göre Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Giresun, Rize ile Edirne’nin kuzeyi, Tekirdağ’ın kuzey ve doğusu ile Eskişehir'in batısında sağanak etkili olacak. Yurdun diğer kesimlerinde ise sıcaklık artışı görülecek.

04.09.2020-08:57 - (Son Güncelleme: 04.09.2020-09:02) 4 Eylül Hava Durumu

Meteorolojiden yansıyan son raporlara göre yurdun bazı kesimlerinde sağanak bekleniyor. Yurdun diğer kesimlerinde ise sıcaklığın mevsim normalleri üzerine çıkması öngörülüyor.

Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Giresun, Rize ile Edirne’nin kuzeyi, Tekirdağ’ın kuzey ve doğusu ile Eskişehir'in batısında sağanak görülmesi tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların Marmara’nın kuzeyi, Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda mevsim normallerinin 3 ila 6 derece, diğer kısımlarda ise mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde etkili olması düşünüyor.

Ayrıca rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden, Akdeniz kıyılarında zaman zaman güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta şiddetle ilerlemesi düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal