4 Arkadaşını Yakarak Öldüren Caninin İlk İfadesi Ortaya Çıktı

İstanbul'da bir evi yakarak 4 kişiyi öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı. Zanlı ifadesinde "Hepsi benim arkadaşımdı. Pişmanım" dedi.

20.05.2019-14:16 - (Son Güncelleme: 20.05.2019-14:17)

Beyoğlu'nda 4 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2 kişinin de yaralandığı yangını çıkarttığı öne sürülen şüpheli ilk defa hakim karşısına çıktı. Hedefinin kimseyi öldürmek olmadığını iddia eden sanık, "Hepsi benim arkadaşımdı. Pişmanım." dedi.

Beyoğlu'nda 3 Mart 2019 günü 4 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2 kişinin de yaralandığı yangını çıkarttığı öne sürülen Özkan E. ile olayın sonrasında kendisine yardım ettiği öne sürülen amcası Yusuf E.'nin yargılanmasına başlandı. İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanıklar Özkan E. ve Yusuf E. hazır bulundu. Duruşmada, yangından yaralı olarak kurtulan mağdurlar Ramazan Cingöze ve Ender Güncü ile yanan binanın sahiplerini temsilen Ahmet Kılıç "şikayetçi" sıfatıyla yer aldı.

"HEPSİ ARKADAŞIMDI, ÇOK PİŞMANIM"

Yangını çıkardığı iddia edilen sanık Özkan E., "Ölen arkadaşlar için çok üzgünüm. Vicdan azabı çekiyorum" diyerek savunmasına başladı. Evde 6 ila 10 kişinin kalabildiğini ifade eden sanık Özkan E., "Mağdurlardan Ramazan Cingöze ile evi temizleme konusu nedeniyle tartışmıştık. Daha sonra Ramazan Cingöze'nin bütün eşyalarımı attığını gördüm. Önce evden gitmek istedim. Hatta dışarı çıkıp patronlarımla vedalaştım. Sabaha karşı eve yeniden döndüğümde herkes uyuyordu. Ramazan'ın uzandığı kanepenin yanına gazete kağıdını yakıp bıraktım. Yan odada uyuyan Ersin'in kokuyu alıp söndüreceğini zannettim. Kimseyi öldürmek istemedim. Hepsi benim arkadaşımdı. Çok üzgünüm. Pişmanım" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal