3.Tarım Orman Şurası İçin 22 Bin Öneri Yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 21 Kasım'da düzenlenecek 3. Tarım Orman Şurası için 22 binden fazla öneri sunuldu.

01.11.2019-13:15 - (Son Güncelleme: 01.11.2019-13:03)

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışma grupları, raporlama aşamasında sona yaklaşırken, 15 yıl aradan sonra yapılacak Şura ile tarım ve ormana dair 25 yıllık yol haritasının yanı sıra kısa, orta ve uzun dönemli stratejiler açıklanacak. 

Türkiye'nin en geniş katılımlı sektör istişare toplantısı olarak tanınan Şura için, Bakanlığın internet sayfasındaki "Görüşünü Bildir" platformuna ilgililerini ve önerilerini aktardı.

Bu çerçevede telefon mesajı ve elektronik posta gibi vasıtalarla Çiftçi Kayıt Sistemi'nde yer alan 1,6 milyon çiftçi ve sektörün paydaşlarından 22 bin 634 öneri yapıldı.

Bununla birlikte bin 611 kişiden oluşan 21 çalışma grubu da görüntülü ve yazılı olarak iletilen tavsiyeleri birer birer göze çarpıyor.

Çalışma grupları kendi meseleleriyle ilgili, güçlü ve zayıf yönleri bildirerek, öncelik sırasına göre hedef ve stratejileri belirleyip raporlarını aktaracak.

Bahsi geçen raporlarla ve sonuç bildirgesi, 21 Kasım'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kamuoyuyla paylaşılacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal