35 Kişilik İşe Bin 413 Kişi Başvurdu! Kapıda Kuyruk Oluştu

Muğla'da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne ait yurtlarda çalıştırılmak üzere 35 daimi işçi alım ilanı verildi. İlana bin 413 kişinin başvurması üzerine noter huzurunda çekiliş yapıldı.

03.09.2018-13:15 - (Son Güncelleme: 03.09.2018-13:09) 35 Kişilik İşe Bin 413 Kişi Başvurdu! Kapıda Kuyruk Oluştu

Muğla Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda görev yapmak için 35 sürekli işçinin alınacağı kadro ilanına bin 413 kişi başvuru yaptı. İşe alınacakların tespit edilemesi için noter huzurunda kura çekilişi gerçekleştirildi.

BAŞVURULAR YÜKSEK OLUNCA NOTER HUZURUNDA ÇEKİLİŞ YAPILDI

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Muğla İl Müdürü Ömer İlman, kura töreni öncesi gerçekleştirdiği konuşmada, müdürlüğe ait yurtlarda görev yapmak için güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, kaloriferci, su tesisatçısı meslek kollarında engelli personel ve eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 35 sürekli işçi alımı için İŞKUR üzerinden ulusal seviyede ilan verildiğini söyledi.

İlman, başvuruların yüksek olması sebebi ile noter huzurunda çekiliş yapmaya karar verildiğini, kurada hem asil hem de yedek listelerin tespit edileceğini söyledi.

KURA TÖRENİNE AİLELERİYLE KATILDILAR

Kura çekim törenine eşi ve çocuklarıyla beraber gelen işçi adaylarından adları açıklananlar, sevinçlerini aileleriyle paylaşırken, adları okunmayanlar ise üzüntü yaşadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal