32 Ayrı Bombalı Saldırı Son Anda Engellendi!

Gaziantep'te bir terörist yakalandı. Teröristin Suriye'nin Telabyad bölgesindeki terör kamplarında silahlı eğitim alan bir canlı bomba olduğu tespit edildi.

01.11.2018-10:40 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-10:26) 32 Ayrı Bombalı Saldırı Son Anda Engellendi!

Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına bağlı TEM ve KOM Şube Müdürlükleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon neticesinde, Şahinbey ilçesi Ünaldı Mahallesi'nde H.M. isimli zanlı ele geçirildi.

TERÖR ÜYESİ ÇIKTI

Şahsın PYD/YPG terör örgütüne bağlı olduğu, Suriye'nin Telabyad bölgesindeki PYD/YPG kamplarında canlı bomba eğitimi aldığı öğrenildi. Şahsın saldırı yapmak için  yasa illegal yollardan Turkiye'ye girdiği düşünülüyor. Terörist H.M.'nin sorgusu bittikten sonra adli makamlara gönderilmesi bekleniyor.

BOMBALI EYLEM YAPACAKTI

Mardin'de güvenlik güçleri bomba yüklü bir araç ile beraber 5 teröristi sağ olarak yakaladı. El konulan araç ve teröristlerle ilgili detaylı bir çalışma başlatıldı.

Mardin Valisi Mustafa Yaman operasyon hakkında şöyle dedi:

Geçtiğimiz akşam Ceylanpınar Kızıltepe karayolunda 250 kiloya yakın, 247.8 bir patlayıcı güvenlik güçlerimizin çalışmaları ve operasyonları ile ele geçirildi.

Önemli olan bu patlayıcı ve düzenekler metropol illerde 32 eylem yapılabilecek bir hale de getirilmesiydi.

Dün akşam kahraman güçlerimiz gerçekleştirmiş olduğu çalışma ile, metropol şehirlerde meydana gelebildecek olan terör faaliyetlerinin engellenmesi, sizler tarafından farkedilmiş oldu. Bu 32 eylem milletimizin canını yakacaktı. Arkadaşlarımız gayret gösteriyorlar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal