3 Parti Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Seçime ittifak halinde girecek olan Adalet Partisi, Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisi, ortak aday olarak Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz'ü açıkladı.

23.04.2018-18:11 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-17:58) 3 Parti Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Adalet Partisi (AP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kıvanç Özel, Biz, Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisi ile 'güç beraberliği' anlaşması sağladık. 100 bin imzayla Cumhurbaşkanı adayımız Adalet Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Vecdet Öz olacak dedi.

CHP'li 15 vekilin İYİ Parti'ye geçişini değerlendiren Özel, şunları söyledi:

"BİR PARTİYİ KAYIRMAK HAKSIZLIKTIR"

Dün haksızlığa karşı, adalete karşı yol aldığını açıklayan insanlar, bir 'hülle' geçişi yapmışlardır. Bir partiyi seçime almak için tavizler vermişlerdir. 5 vekili olan İyi Parti'ye, CHP tarafından 15 vekil gönderilerek seçime girmelerinin önü açılmıştır. Vatana, millete hayırlı olsun. AK Parti için, 'Her iki kısmı da turadır' diyorsunuz, eleştiriyorsunuz. Sonra da çıkıyorsunuz, bir partiyi savunuyorsunuz. Bir partiyi kayırmak bir haksızlıktır, bir adaletsizliktir. O zaman madem siz İyi Parti'yi kayırdınız. Aynı vaziyette olan 4 parti daha var. Öncelikle DSP'yi savunmanız lazım. Siz sol görüşlü bir partisiniz. DSP de aynı durumda İYİ Parti gibi seçimlere giremiyor. DSP'yi seçimlere giremez halde bırakıyorsunuz. Bu adaletli bir vaziyet değil ve yapmış oldukları ciddi bir yanlıştır.

"3 PARTİ CUMHURBAŞKANI OLARAK VECDET ÖZ'Ü AÇIKLAYACAĞIZ"

Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisi ile 'güç birliği' anlaşması imzaladıklarını söyleyen Özel, "Biz 100 bin imzayla 3 parti olarak Adalet Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr Vecdet Öz'ü Cumhurbaşkanı adayı olarak duyurarak, bunun da ilk adımını imza kampanyasıyla Van'da başlatarak yolumuza devam edeceğiz. Sokakta adalet arayanlar, 4 partiden birini seçip diğer 3'ünü geride bırakması adalete aykırıdır. CHP kendisine gelecek olan oyların önünü almıştır. Yani parayı sağ cebinden alıp, sol cebine koymuştur. Adalet istiyorsanız 59 il, 464 ilçede teşkilatlanmış ve 64 bin üyesi olan bir partiyi yok sayamazsınız." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal