3 Gündür Haber Alınamayan 12 Yaşındaki Üzeyir Tamer'in Cansız Bedeni Bulundu

Adana'da Üzeyir Tamer isimli 12 yaşındaki çocuktan 3 gündür haber alınamıyordu. Arkadaşlarının sulama kanalına girdiğini iddia ettiği çocuğun cesedi Yüreğir Hidroelektrik Santrali kapaklarında bulundu.

29.05.2019-11:13 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-11:09)

Adana'da kendisinden 3 gündür haber alınamayan 12 yaşındaki çocuğun sulama kanalında cansız bedeni bulundu.

ARKADAŞLARI, SULAMA KANALINA GİRDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'nde ikamet eden Üzeyir Tamer'den (12) 27 Mayıs günü evden çıkmasının ardından bir daha haber alamayan babası Hacı ile annesi Selma Tamer durumu polise haber verdi. Polis çocuğu aramaya başladı. Bu sırada çocuğun en son beraber görüldüğü arkadaşları, Tamer'in yüzmek için mahallenin yakınından geçen Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına girdiğini ve akıntıya kapılarak boğulduğunu öne sürdü.

CANSIZ BEDENİ HİDROELEKTRİK SANTRALİ KAPAKLARINDA BULUNDU

Bunun ardından kayıp çocuk için sulama kanalında AFAD ve SAR Arama Kurtarma Acil Yardım Derneğinden 15 kişilik birimle arama çalışması başlatıldı. Fakat çocuk bir türlü bulunamadı. Bunun ardından savcılıktan alınan izinle kanal kapakları kapatılarak su kesildi. Bugün sabah saatlerinde Adana Emniyet Müdürlüğü Sualtı Gurup Amirliğinden dalgıç polislerinde desteğiyle yeniden arama başlatıldı. Yapılan aramada çocuğun cesedi Yüreğir Hidroelektrik Santrali kapaklarında bulundu. Dalgıç polisler halatlarla çocuğun cansız bedenini bulunduğu yerden çıkardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal