25 Yıl Sığınakta Gizlenen Zanlı Yakalandı!

Muş'ta 25 yıl önce 11 kişinin öldürüldüğü silahlı kavganın faillerinden olan cinayet zanlısının, gözaltına alınmamak için dağda yaptığı sığınakta saklandığı açıklandı.

30.10.2019-14:53 - (Son Güncelleme: 30.10.2019-14:18)

Muş'ta 25 yıl önce 11 kişinin öldürüldüğü silahlı kavganın faillerinden olan cinayet zanlısının, gözaltına alınmamak için dağda yaptığı sığınakta saklandığı açıklandı.

Muş Jandarma Komutanlığı ekipleri, 28 Mayıs 1994'te Sürügüden köyünde 11 kişinin öldüğü, 17 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili aranan Medeni Sağın'ın yakalanması için çalışma başlattı.

Emniyet ekipleri, hakkında Elazığ 1. Ağır Ceza Mahkemesince "Kan Gütme Saikiyle Öldürme" suçundan verilen 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Sağın'ın gizlendiği yeri belirledi. Sabah saatlerinde Çiçekli köyüne yapılan operasyonla tutuklanan Sağın'ın, güvenlik güçlerine yakalanmamak için dağda inşa ettiği sığınakta gizlendiği, su ihtiyacını da doğal kuyudan karşıladığı anlaşıldı.

Jandarma ekiplerini sürekli gözetleyn ve bulundukları bölgeden atla uzaklaşan, komşu köylerden iletişim kurduğu kişilerden güvenlik güçlerinin geldiğinden haberdar olan zanlının, bu sayede 6 kez kaçarak yakalanmaktan kurtulduğu ortaya çıktı.

Adliyeye gönderilen Sağın, işlemlerin ardından cezaevine sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal