25 Limanda Bayrak Töreni Düzenlenecek

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 25 limanda bayrak töreni düzenlenecek.

18.05.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-16:21) 25 Limanda Bayrak Töreni Düzenlenecek

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 25 limanda bayrak töreni düzenlenecek.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Deniz Kuvvetlerimize ait 30 gemimiz, 25 liman ziyareti icra edecek. Sahile mümkün olan en yakın mesafede demirleyecek olan gemilerimizde gün batımında bayrak töreni ile birlikte İstiklal Marşı okunacaktır." duyurusu yapıldı.

KUTLAMALARA CORONAVİRÜS DÜZENLEMESİ

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına coronavirüs düzenlemesi yapıldı. Bu doğrultuda alınan karara göre bayram seveinci online gerçekleşecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyetin Anıtkabir'de gerçekleşen törene katılımıyla başlayacak olan 19 Mayıs etkinliklerinde, bu yıl pandemi nedeniyle farklı bir konsept ve yöntem uygulanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal